5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A gluténmentes rizslisztből fantasztikus palacsintát süthetünk. Szilvaszezonban karamellizált szilvával töltsük meg. Olyan finom, hogy egy darabbal biztosan nem fogod beérni.
A földi mandula lisztet, a rizslisztet, a tojást, a barna cukrot, a tejet, egy csiptenyi sót és egy evőkanál Mogyoróolajat egy magasfalú edénybe öntjük.
A hozzávalókat csomómentesre turmixoljuk össze és pihentessük 15 percig.
Egy serpenyőbe öntsünk egy teáskanál Mogyoróolajat és hevítsük fel. A meleg serpenyőbe öntsünk egy palacsintára való tésztát. Ha a tészta kezd megszilárdulni, akkor fordítsuk meg és addig süssük tovább, amíg mind a két oldala szép arany barna nem lesz. (Minden db sütésénél 1 tk mogyoróolajat hevítsünk a serpenyőbe)
Egy másik serpenyőben a mézet karamellizáljuk. Akkor jó, ha habzik és enyhén barnás színű lesz. A legkisebb fokozaton, lassan, folyamatos keveréssel készítsük.
A szilvát megmossuk és negyedbe vágjuk. Hozzáadjuk a 2 evőkanál meggy balzsamecetet, az apróra vágott (lehet kocka vagy vékony csík is) gyömbérrel a forró karamellben 2-3 percig összeforgatjuk.
Végül a palacsinta tészta közepébe töltjük, és feltekerjük, vagy háromszögbe hajtogatjuk
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.