Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A leggyorsabban elkészíthető, leglátványosabb desszertek a réteges pohárkrémek. Ez a túrós verzió a meggy balzsamecetben megpárolt szilvától lesz igazán különleges. A szilva levét a kekszréteg áztatásához használjuk. Minimális munka, maximális élvezet.
A szilvát megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk és szeletekre vágjuk.
Az almalét, a 2 ek. mézet és 2 ek. meggy balzsamecetet a fahéjjal együtt felfőzzük.
Hozzáadjuk a felszeletelt szilvát, így főzzük 2-3 percig, Leszűrjük a szilvát és a főzőlét félretesszük.
A túrót, joghurtot és 2 ek. mézet kézi mixerrel habosra keverjük, a tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan beleforgatjuk a túrós-joghurtos masszába.
A kétszersültet kis darabokra törjük és a szilva főző szirupban átitatjuk. Négy üvegpohárba vagy egy kisebb tortaformába felváltva letesszük a szilva és túró rétegeket és 25-30 percig hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.