5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha ősz, akkor jöhetnek a szőlős ételek. Pillanatok alatt elkészthető ez a szőlős, csirkés kuszkusz receptünk, amit langyosan, hidegen is fogyaszthatunk, ezért tökéletes munkaebéd lehet, amit magunkkal vihetünk.
A csirkemellet kockára vágjuk, és két evőkanál sütő repceolajon megpirítjuk. Közben sózzuk, borsozzuk.
A sütés végén hozzáadjuk a bébi spenót leveleket is, de csak addig hagyjuk a tűzön, amíg a levelek összeesnek. Ekkor félrehúzzuk.
A kuszkuszt egy tálba tesszük, felöntjük a forró zöldségalaplével, lefedjük, és hagyjuk, hogy pár perc alatt megszívja magát.
Ekkor a kuszkuszhoz keverjük a finomra vágott petrezselymet, a szőlőmagolajt, és a birsalma gyümölcsecetet is.
A kuszkuszhoz keverjük a spenótos csirkekockákat, és a félbevágott szőlőszemeket is.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.