2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha ősz, akkor jöhetnek a szőlős ételek. Pillanatok alatt elkészthető ez a szőlős, csirkés kuszkusz receptünk, amit langyosan, hidegen is fogyaszthatunk, ezért tökéletes munkaebéd lehet, amit magunkkal vihetünk.
A csirkemellet kockára vágjuk, és két evőkanál sütő repceolajon megpirítjuk. Közben sózzuk, borsozzuk.
A sütés végén hozzáadjuk a bébi spenót leveleket is, de csak addig hagyjuk a tűzön, amíg a levelek összeesnek. Ekkor félrehúzzuk.
A kuszkuszt egy tálba tesszük, felöntjük a forró zöldségalaplével, lefedjük, és hagyjuk, hogy pár perc alatt megszívja magát.
Ekkor a kuszkuszhoz keverjük a finomra vágott petrezselymet, a szőlőmagolajt, és a birsalma gyümölcsecetet is.
A kuszkuszhoz keverjük a spenótos csirkekockákat, és a félbevágott szőlőszemeket is.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.