2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Íme egy recept, azokra az esetekre, amikor kevés az időnk, de különleges ételt szeretnénk készíteni. A pikáns mogyorószósz pillanatok alatt elkészíthető, íze viszont páratlanul finom.
A szűzpecsenyét megtisztítjuk, leitatjuk róla a felesleges nedvességet, majd 1-2 csipet sóval és tört rózsaborssal átdörzsöljük.
Egy forró serpenyőben két kanál repceolajon kérgesítjük minden oldalát, majd 180 fokos sütőben 10 perc alatt észre sütjük. Ezt követően rácsra téve 4-5 percet pihentetjük szeletelés előtt.
A mogyorót üres serpenyőben megpirítjuk, majd egy erős aprítóban lisztesre őröljük.
Hozzáadjuk a maradék sót, ízlés szerint chilit, mézet, a tejszínt, a fokhagymát, a piemonti mogyoróolajat, a birsalma gyümölcsecetet és az alaplevet. Krémesre turmixoljuk. Tálalás előtt átmelegítjük.
A húst tálalás előtt frissen süssük ki, így nem szárad ki. A szósz előre elkészíthető.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.