5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Íme egy recept, azokra az esetekre, amikor kevés az időnk, de különleges ételt szeretnénk készíteni. A pikáns mogyorószósz pillanatok alatt elkészíthető, íze viszont páratlanul finom.
A szűzpecsenyét megtisztítjuk, leitatjuk róla a felesleges nedvességet, majd 1-2 csipet sóval és tört rózsaborssal átdörzsöljük.
Egy forró serpenyőben két kanál repceolajon kérgesítjük minden oldalát, majd 180 fokos sütőben 10 perc alatt észre sütjük. Ezt követően rácsra téve 4-5 percet pihentetjük szeletelés előtt.
A mogyorót üres serpenyőben megpirítjuk, majd egy erős aprítóban lisztesre őröljük.
Hozzáadjuk a maradék sót, ízlés szerint chilit, mézet, a tejszínt, a fokhagymát, a piemonti mogyoróolajat, a birsalma gyümölcsecetet és az alaplevet. Krémesre turmixoljuk. Tálalás előtt átmelegítjük.
A húst tálalás előtt frissen süssük ki, így nem szárad ki. A szósz előre elkészíthető.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.