Még ennyi ideje van leadni rendelését, hogy biztosan odaérjen csomagja karácsonyig!
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez az olasz tésztaétel tökéletes választás, ha kevés az időnk, de mégis valami nagyon finom és laktató ételt szeretnénk enni. A kifőtt tagliatellét forgassuk össze a pestoval, majd reszeljünk még rá kevés parmezánt, és már készen is van a gyors és ízletes ebéd.
Egy edényben vizet forralunk, ha felforrt, beletesszük a sót, majd a tésztát. Al dente-re főzzük.
Egy nagy mélytányérba 5 evőkanál főzővizet kiveszünk az edényből, a többi vizet pedig leszűrjük a tésztáról.
A tányérba helyezzük a leszűrt tésztát, rátesszük a Pödör tökmagos pestot, végül ízlés szerint ráreszeljük a parmezánt.
Az egészet összekeverjük. Tálaláskor rálocsoljuk a tökmagolajat és még egy kevés reszelt parmezánt.
A parmezánt helyettesíthetjük grana padanoval vagy pecorinóval.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.