Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez az olasz tésztaétel tökéletes választás, ha kevés az időnk, de mégis valami nagyon finom és laktató ételt szeretnénk enni. A kifőtt tagliatellét forgassuk össze a pestoval, majd reszeljünk még rá kevés parmezánt, és már készen is van a gyors és ízletes ebéd.
Egy edényben vizet forralunk, ha felforrt, beletesszük a sót, majd a tésztát. Al dente-re főzzük.
Egy nagy mélytányérba 5 evőkanál főzővizet kiveszünk az edényből, a többi vizet pedig leszűrjük a tésztáról.
A tányérba helyezzük a leszűrt tésztát, rátesszük a Pödör tökmagos pestot, végül ízlés szerint ráreszeljük a parmezánt.
Az egészet összekeverjük. Tálaláskor rálocsoljuk a tökmagolajat és még egy kevés reszelt parmezánt.
A parmezánt helyettesíthetjük grana padanoval vagy pecorinóval.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.