LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Tőkehal zöldborsóval és uborkával

Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
Mizsei János
40 Perc
25

Elkészítés

01

A halfilét 2 %-os sóoldatba tesszük 16 órára. Ezután lemossuk, leszárítjuk és alufóliába feltekerjük. 85 Celsius fokos sütőben 18-20 percig gőzöljük. Amint kész, jeges vízbe tesszük és felszeleteljük.

 

02

A zöldborsópüré elkészítése: 200g zöldborsót 3 percig, majd vízitormát 30 mp-ig forrázzuk, majd jeges vízben lehűtjük. Thermomixbe tesszük a zöldborsót, a vízitormát, a forrázólevet, a Pödör pisztáciaolajat valamint a sót és 10-12 percig pürésítjük. Ha kész, átpasszírozzuk.

 

03

Zöldborsó szemek: 120 gramm friss zöldborsót forró serpenyőben lepirítjuk és sózzuk. Hozzáadunk a fenyős-uborka vinaigrette-ből, és levesszük a tűzről. 50 g vajat hozzákeverünk.

 

04

Uborkakorong: A kígyóuborkát fél cm-es karikákra vágjuk, a magházát kiszúrjuk. Ezt a részét használjuk fel a tálalásnál. A többi részét sóval leturmixoljuk és átszűrjük, így uborkavizet kapunk.

 

Tipp:

Fenyős-uborka vinaigrette elkészítése:

1 dl uborkavizet, 20 g Pödör pisztáciaolajat, 50 g turbolyaolajat, 3 g citromlevet és 15 g friss, apróra vágott fenyőrügyet összekeverünk.

Tálalásnál házilag fermentált zöld epret adunk, amihez a készítésnél Pödör Aceto Balsamico di Modenát használtunk.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
400 g
tőkehal
1 csipetnyi
320 g
zöldborsó
50 g
vízitorma
1 db
kígyóuborka
50 g
vaj
3 g
citromlé

Étrendek

Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.