2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A rántott hús sütésnek nem kell szaggal járnia. Hidegen sajtolt napraforgó olajban sütve finom szotyiillat lesz csak a konyhádban. Ha a panírba tökmagot teszel, a rántott csirke is sokkal finomabb lesz.
A csirkemell filét megmossuk, papírtörlővel letöröljük.
Ezután csíkokra vágjuk, majd sózzuk és borsozzuk.
A stájer tökmagot késsel durva darabokra aprítjuk.
A zsemlemorzsát egy tányérba öntjük, majd hozzákeverjük a felaprított tökmagot.
Egy tányérba lisztet öntünk, majd beleforgatjuk a csirkemell szeleteket.
Egy tányérba ütjük a tojásokat, hozzáadjuk az 1 evőkanál tejet, sózzuk, borsozzuk, majd egy villával felverjük.
Ezután beleforgatjuk a belisztezett csirkemell csíkokat.
Utána az előzőleg elkészített tökmagos zsemlemorzsa keverékbe forgatjuk.
Egy serpenyőben felhevítjük a napraforgó olajat, majd a csirkemell csíkokat közepes lángon kisütjük.
Az átsült csirkemell csíkokat papírtörlőre helyezzük, hogy a felesleges olajat leitassuk róla.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.