5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Gyorsan elkészíthető, laktató burgonyás étel, amihez ismét a hidegen sajtolt olajokat vesszük elő, mint fő ’fűszereket’. Így készíts kevés alapanyagból finom töltött burgonyát.
4 darab közepes méretű burgonyát alaposan megmosunk, majd héjastól 200 fokos sütőben kb. 40-45 percig sütjük.
Ha elkészült, hosszában bevágjuk őket, mint egy csónakot. Mindegyik belsejét meglocsoljuk 1-1 teáskanál dióolajjal, és borsozzuk.
A chorizot vagy száraz, házi kolbászt felkarikázzuk, és egy üres serpenyőben lepirítjuk.
A juhtúrót, vagy ha nincs, akkor cottage cheeset kikeverünk a lenmagolajjal, az alma balsamicoval, csipet borssal és a snidlinggel.
A még langyos burgonyacsónakokat megtöltjük a fűszeres túróval. Pirított kolbásszal és snidlinggel tálaljuk.
Ha cottage cheeset használunk, akkor egy aprítóban krémesítsük kissé, és sózzuk. A juhtúrót nem kell külön sózni. A juhtúrót és a cottage cheeset keverhetjük is, ebben az esetben kóstolással állítsuk be a sósságát.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.