Keresés

Zöldséges, csirkés wok tökmagolajjal

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
260 g
csirkemell filé
2 db
kaliforniai paprika
150 g
cukkini
70 g
lilahagyma
2 gerezd
fokhagyma
1 csipetnyi
1 csipetnyi
1 csokor
petrezselyem
1 ek
pirított tökmag
20
20
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

Van, amikor csak pár percünk van valami finom, laktató, de mégis egészséges étel elkészítésére. Az elfoglalt hétköznapokon jól jöhet a zöldséges, csirkés wok receptünk, ami a készítés technikájának ellenére a magyaros ízeket idézi meg.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0