Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Szeretnéd a palacsintát éttermi minőségben elkészíteni otthon? Receptünkben a túróhabos palacsinta ínyenc receptjét sajátíthatod el. Kövesd a lépéseket, és elkápráztatod a családot.
A palacsintatészta hozzávalóit és a dióolajat alaposan keverjük össze egy botmixerrel majd lassan öntsük hozzá a tejet is, és az egészet mixeljük simára. A szokásos módon süssük ki a palacsintákat.
A túrót tegyük tálba, és amennyire tudjuk, törjük össze villával.
A tojásokat a cukorral gőz felett keverjük ki, majd kihűlésig verjük habbá.
A korábban már hideg vízbe már beáztatott zselatinlapot csepegtessük le, és a citrom levével egy kis lábasban kb. langyosítsuk kb. 40 fokig, hogy a zselatin elolvadjon.
Verjük fel a tejszínhabot. A tojáshabot finoman keverjük össze a citromos zselatinnal, és a adjuk a túróhoz. A végén keverjük hozzá a tejszínhabot is, és az elkészült masszával töltsük meg a palacsintákat.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.