Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ebben a salátában csupa egészséges hozzávaló található, amit akár egy húsmentes főételként is elfogyaszthatunk. A klasszikus mexikói saláta mixet most egy chia és szezámolajos dresszinggel bolondítottuk meg.
A kígyóuborkát hosszában kettévágjuk, nedves magházát kiskanállal kivájjuk, majd a kemény húsát fél karikákra vágjuk.
Az avokádót kettévágjuk, magját eltávolítjuk, meghámozzuk, felkockázzuk.
A lilahagymát finomra vágjuk, a koktélparadicsomot félbevágjuk.
Az előfőzött (konzerv) vörösbabot átmossuk, lecsepegtetjük.
Egy kisebb lime levét egy zárható üvegbe tesszük, hozzáadunk egy csipet sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Hozzáadjuk az olajokat és a finomra vágott chilit. Lezárjuk az üveget, alaposan felrázzuk.
Az előkészített hozzávalókat tálalás előtt egy keverőtálba tesszük, ráöntjük a dresszinget, és a kezünkkel alaposan átkeverjük. Azonnal tálaljuk, és friss korianderlevéllel megszórjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.