Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Mennyei tavaszi saláta friss spárgával, csirkecsíkokkal és egy gazdag szezámolajos salátaszósszal. A tésztának köszönhetően tartalmas, főételként is fogyasztható saláta.
A csirkemell filét csíkokba vágjuk. Egy serpenyőbe felhevítünk 2 evőkanál szezámmagolajat, és alacsony hőmérsékleten kisütjük. Kivesszük egy tálra, és félre rakjuk. Közben a tésztát sós vízben aldentére megfőzzük.
A spárga alsó harmadát levágjuk. Vastagságától függően körülbelül 15 percig főzzük. Majd utána pár percig hideg vízbe helyezzük, hogy ne forrjon tovább, illetve a színét megőrizze. Ezután 4-5 cm-es szeletekre vágjuk. A megfőtt tésztát egy tálba tesszük, és egy evőkanál szezámmagolajjal átforgatjuk, hogy ne ragadjon össze. Hozzáadjuk a csirkemell csíkokat, a spárgát és a szezámmagolajos szószt.
Majd összekeverjük. A keményre főtt tojásokat négy szeletre vágjuk, és tálalás során tesszük rá a tésztasalátára.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.