Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A magyar konyhában nagy hagyománya van a savanyított zöldségeknek. Most egy kis nemzetközi arculatot adunk a klasszikus savanyúságnak a mungobabcsírával, és a chilis, gyömbéres marináddal. Sült húsok, sajtok mellé remek saláta.
A sárgarépákat megtisztítjuk, majd lereszeljük. A répákat összekeverjük a babcsírával.
Közben a vizet felforraljuk a sóval, ertitrittel, apróra vágott chilivel és gyömbérrel. Hozzáadjuk az ecetet is.
Amikor már nem forraljuk a páclevet, belekeverjük az olajat is.
A zöldségeket üvegbe tesszük, vagy dobozba, és leöntjük a lével. 1-2 napig érleljük a hűtőben lefedve, majd fogyaszthatjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.