Keresés

Egyben sült fasírt házi kechuppel recept

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 gerezd
fokhagyma
1 fej
vöröshagyma
450 g
csirke darálthús
450 g
pulyka darált hús
1 tk
kakukkfű
3 ek
Worcestershire szósz
25 g
zsemlemorzsa
60 ml
tej
1 db
tojás
1 tk
110
110

Az ünnepek egyik jellegzetes és egyszerűen elkészíthető étele az egyben sült fasírt. Tegyük a vagdaltat felejthetetlenné egy mennyei házi ketcuppel. Köretként burgonyapür, friss saláta illik a leginkább.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0