5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sertés szűz sütésének meg kell adni a módját. Alapos kérgesítés, majd sütőben készre sütés, ez a titka. Ha a legjobbat szeretnénk kihozni belőle, kérgesítéskor kenjük át körte balzsamecettel, amitől különösen ízes, és szaftos marad a kész sült.
A sertés szüzet megmossuk, lehártyázzuk, sóval, frissen őrölt borssal befűszerezzük. A repceolajon nagy lángon körbepirítjuk. A tűzről lehúzva körbekenjük a körte balzsamecettel és ismét 2 percig nagy lángon rápirítjuk a körte kérget is.
180 Celsius előmelegített sütőben 20 percet sütjük. Szeletelés előtt 5 percet pihentetjük, majd éles késsel 2-3 cm vastag szeleteket vágunk. Mogyoró mustáros krumpli püré illik hozzá köretnek.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.