Keresés

Pestos spagetti recept luxus kivitelben

A pestos spagetti önmagában egy egyszerű étel, és elkészíteni az is. Ám a házi pestonkba mi dió- és fenyőmagolajat tettünk, amitől ez az olasz tésztaétel fényévekkel jobb lett. Hidegen sajtolt, prémium olajokkal a legegyszerűbb étel is mennybemenetel.

Vegetáriánus
Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
20 Perc
68

Elkészítés

01

Tegyünk fel egy lábasban vizet forralni. Amikor eléri a forráspontot, akkor öntsük hozzá a sót ízlés szerint (mindig figyeljünk a sorrendre).

02

Adjuk hozzá a spagettit, és főzzük roppanosan puhára. Miután megfőtt, merjük ki egy edénybe.

03

Egy tányérba merjünk 5 evőkanállal a spagettink főzővizéből.

04

Merjük a spagettit a tányérba, majd adjuk hozzá a pestot, és keverjük el a tésztával.

4 Hozzászólás
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK

Étrendek

Vegetáriánus Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0