Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egészségünk érdekében heti 1-2 alkalommal érdemes halat fogyasztanunk valamilyen formában. Ha csak egy tonhalkonzervünk van, akkor készítsünk belőle szendvicsnek valót. Keverjünk hozzá minőségi omega-3 majonézt, és egy kis kukoricát.
Készítsük el a majonézt. Fontos, hogy a friss tojással készített majonéz aznap fogyasztható, tehát érdemes fogyasztás előtt elkészíteni.
A natúr lében eltett tonhal konzervet alaposan lecsepegtetjük, egy villával szétnyomkodjuk. Hozzáadjuk a lecsepegtetett kukoricát is.
A halhoz keverjük a majonézt, és egy púpos teáskanál szezámmagot, végül összekeverjük. Szendvicsbe, vagy bagett szeletekre halmozva, salátával kínáljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.