Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Joghurtos tavaszi reteksaláta receptünkben felhasználjuk a retek zsenge levelét is, amitől színesebb, az újhagymától pedig ízesebb lesz. A joghurtos salátaöntetet pedig camelina olajos majonézzel tesszük pikánssá, egészségesebbé.
A tojásokat forrásban lévő vízben 10 percig főzzük, majd kihűtjük. Megpucoljuk, és cikkekre vágjuk.
A hónapos retket megmossuk, cikkekre vágjuk. Az ép, zsenge leveléből tegyünk félre egy maréknyit.
Az újhagymát karikára, a reteklevelet vékony csíkokra vágjuk.
A görög joghurtot kikeverjük 3 kanál majonézzel, csipetnyi borssal, sóval, a lereszelt fokhagymával és a sörecettel.
Egy tálban összekeverjük a retket, a hagymát, a reteklevelet, és a mártást. A kész salátát a tojáscikkekkel tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.