Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A zabpehellyel készülő muffinok nem csak süteményként, de gyümölccsel, illetve tejtermékkel kombinálva reggeliként is megállják a helyüket. Még egészségesebb a zabpelyhes muffin, ha chia olajjal dúsított gyümölccsel kínáljuk. Előre elkészíthető, 2-3 napig eláll, akár magunkkal is vihető.
Egy nagyobb tálban a lágyszemű zabpelyhet a sütőporral, az őrölt fahéjjal, a meghámozott és apróra kockázott almával, a sóval és a pépesre tört banánnal összekeverjük.
A kisebbik tálban alaposan elkeverjük a tejet a mézzel, és a tojással együtt.
A folyékony hozzávalókat a száraz összetevőkhöz keverjük, végül a masszához hozzáadjuk a durvára tört mandulabelet és a repceolajt is.
175-180 fokra előmelegített sütőben, 32-37 percet sütjük.
Tálaláskor natúr joghurttal, és chia olajjal elkevert bogyós gyümölcsökkel kínálhatjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.