Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A mindennapi szendvicseinket variálhatjuk úgy is, ha a megszokott kenőzsiradékok helyett, hidegen sajtolt, minőségi olajokkal készült magkrémeket kenünk rájuk. Ez a paradicsomos napraforgó krém nem csak finom, de a camelina olajnak köszönhetően egészséges is.
A napraforgó magokat egy üres serpenyőben megpirítjuk, majd egy aprítóban finomra daráljuk.
A koktélparadicsomokat félbevágjuk, és a zúzott fokhagymával, illetve a kakukkfűvel együtt megdinszteljük a két kanál napraforgó olajon. Ha elkészült, kihűtjük.
Ha kihűlt, a darált napraforgó maghoz adjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a paradicsomecetet, a camelina olajat, és krémesre aprítjuk.
Ha túl sűrű lenne, akkor 1-2 kanál hideg vízzel turmixoljuk tovább. Hűtőbe téve 4-5 napig eláll.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.