5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Készítsünk együtt egy színes és egészséges rózsaszín tésztát céklából, feta sajttal és Pödör bio mandulaolajjal – gyors, krémes és különleges!
Melegítsük elő a sütőt 185 °C-ra légkeverésen, majd süssük meg benne a céklát 40–60 percig, a gumók méretétől függően. Ha villával könnyen átszúrható, elkészült. Hagyjuk kicsit kihűlni – ez lesz a krém alapja. Tegyük a turmixgépbe a sült céklát, adjuk hozzá az 50 g feta sajtot, a görög joghurtot, a fűszereket (fokhagymapor, vöröshagymapor, só, bors), valamint az 1 evőkanál mandulaolajat. Turmixoljuk sima, krémes állagúra.
Szórjuk meg a tésztát aprított dióval, a maradék morzsolt fetával és friss petrezselyemmel. Ezután azonnal fogyaszthatjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.