Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A pasztinák, vagy paszternák a fehérrépára hasonlító, rostokban gazdag, édes gyökérzöldség. Kiváló krémleves főzhető belőle, amit tálaláskor dió aromájú argán olajjal tehetünk igazán ünnepivé.
A pórét karikára, a megtisztított pasztinákot kockára vágjuk. Az olívaolajon elkezdjük pirítani a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a zsályával. Beletesszük a zúzott fokhagymát is.
Kb. 10 perc párolás után felöntjük alaplével vagy vízzel, és puhára főzzük. Leturmixoljuk, majd a keményítővel kikevert rizstejszínnel behabarjuk. Tálaláskor tört borsot szórunk rá, és tányéronként egy mokkáskanál argán olajjal locsoljuk meg.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.