Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Házi majonézt nem nehéz készíteni, de sokan félnek a nyers tojástól. Van egy jó hírünk, hiszen házi majonézt főtt tojássárgával is lehet készíteni. Használj hozzá omega-3 lenmagolajat, szezámolajat, és egy aprítóban krémesítsd. Ezzel a módszerrel tovább el is áll a hűtőben.
Aprítógépbe tesszük valamennyi hozzávalót. Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.